Leveringsvoorwaarden

Prijs

Voor leveringen van brandhout binnen de Belgische landsgrenzen is de kostprijs van het vervoer in de prijs inbegrepen.  De kostprijs voor leveringen buiten België kan worden opgevraagd.

Om ervoor te zorgen dat de levering geheel naar wens verloopt, vragen wij u om rekening te houden met onderstaande zaken.  Op deze manier weet u wat u kan verwachten van ons en de transporteur, en weet u wat de mogelijkheden zijn.

Trekker-oplegger

Het brandhout wordt geleverd met een trekker-oplegger met kooi-aap.  Hou er bij het plaatsen van uw bestelling rekening mee dat de plaats van levering voldoende toegang moet bieden aan deze grote vrachtwagen.

Gewicht

Het gewicht van een pallet inclusief kooiaap is al snel 1.200 kg.  Dit wil zeggen dat er niet kan worden gereden over grind, gras of slechte bestrating.  Putjes en uitsteeksels vormen obstakels die een juiste plaatsing kunnen hinderen.

Plaatsing

Palletten worden standaard op het voetpad of aan het begin van de oprit afgeleverd.  Plaatsing verder in uw tuin of onder een carport is eventueel mogelijk, mits overleg met de chauffeur.  Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade aan het brandhout of uw eigendom als gevolg van plaatsing op uw terrein.  Bij levering aan appartementsgebouwen leveren we aan de hoofdingang op de begane grond.

Leveringsdatum

Wij streven ernaar om voorradige producten binnen een redelijke termijn na het plaatsen van een bestelling te leveren.  Na het plaatsen van uw bestelling contacteren wij u om een concrete afspraak te maken.  De leveringstermijn van niet-voorradige producten is afhankelijk van het soort product dat wordt besteld.  Wij zullen u desgevallend een indicatieve leveringstermijn bezorgen.

In ontvangstname

Indien u er niet kan zijn op het moment van de levering, dient u ons hiervan op voorhand op de hoogte te brengen, dit door middel van een schriftelijke boodschap waarin u duidelijk aangeeft waar het brandhout mag worden geplaatst.  De chauffeur zal het hout naar beste vermogen plaatsen op de door u aangegeven plek.

Het brandhout kan door iemand anders in ontvangst worden genomen indien u ons hiervan op voorhand op de hoogte brengt.

In bovenstaande gevallen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal en/of eventuele gevolgen die voortvloeien uit een levering waarbij u niet persoonlijk aanwezig bent.

X